Илюстрация Булфото, архив3-годишно детенце е било зверски нахапано от домашно куче, съобщава

...
Илюстрация Булфото, архив3-годишно детенце е било зверски нахапано от домашно куче, съобщава
Коментари Харесай

Ужасяващ инцидент с 3-годишно дете край Кърджали

Илюстрация Булфото, списък

3-годишно детенце е било свиреп нахапано от домашно куче, съобщава 24rodopi.com. Ужасният случай се е разиграл в периферията на Кърджали в петък.

Детето е било с множествени пострадвания по лицето. Заради тежкото му положение незабавно откакто му е оказана незабавна помощ в кърджалийската болница е било превозено с кола за спешна помощ в пловдивска болница.

``
реклама

" Кучето скъсало синджира и се нахвърлило върху детето. Когато дойдохме в двора, откъдето се чуваха крясъци, то цялото беше в кръв. Беше нахапано по ръцете, краката, тялото, цялото му личице беше в кръв. Кучето е желало да убие детето “, разказаха  поданици на село Македонци край Кърджали.

„ Майката е пържела мекици вътре, а детето си играело на двора. Сигурно у почнало да нервира съседското куче, което е скъсало синджира и скочило върху детето “, разясниха поданици на Македонци.

Екипи на Центъра за незабавна здравна помощ и на полицията пристигнали на място. Кучето е откарано в подслон в Кърджали.
Бащата на детето е на гурбет в чужбина и откакто получил тревожната информация, тръгнал да се прибира при фамилията.
Състоянието на 3-годишното дете е тежко.

Припомняме, че преди 10 дни домашно куче скъса синджира, с който бе вързано и атакува 12-годишно момче в село Бенковски. По случая е формирана инспекция по член 325в, ал.1 от Наказателния кодекс.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР